u bent klant | u bent bezorg(st)er | u bent consument
         

Contact

Bedrijfsinformatie

Offerte aanvragen

Solliciteren/Vacatures

Sticker informatie

Home

  Reklamediensten "de Schakel" bv
Gespecialiseerd in Huis-Aan-Huis verspreidingen

Graag willen wij ons voorstellen

Via deze pagina willen wij u kennis laten maken met ons bedrijf. Reklamediensten "De Schakel" bv is al ruim 50 jaar gespecialieerd in huis-aan-huis verspreiding. Wekelijks brengen onze bezorgers ongeadresseerd reclamemateriaal en weekbladen bij de consumenten thuis.

 

Hoe zijn wij begonnen

In 1964 zijn de heer A. Klootwijk en mevrouw L.L. Klootwijk begonnen met het opzetten van reklamediensten "De Schakel".In de loop der jaren is het verspreidingsgebied flink uitgebreid naar ruim 500.000 brievenbussen in ons eigen verzorgingsgebied.

Ons bedrijf heeft een goede naam opgebouwd waar het service en kwaliteit betreft. December 1996 heeft dochter Marion Klootwijk het bedrijf overgenomen. Zij heeft ruim 12 jaar zelf 2 wijken bezorgd, heeft tijdens haar schoolperiode parttime bij ons gewerkt en is vanaf 1988 fulltime werkzaam bij Reklamediensten "de Schakel" b.v. Marion heeft twaalf jaar de afdeling verkoop geleid en daarbij 5 jaar de algehele leiding gehad over de afdeling inspectie. Daarnaast heeft zij in 1992 de automatisering van het gehele bedrijf met behulp van een it-bedrijf gerealiseerd. Door de contacten met klanten die zij heeft opgebouwd, bleef het vertrouwen in ons bedrijf na de overname bestaan.

Service, Kwaliteit, Betrouwbaarheid en Eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.


Groei


Stilstand is achteruitgang, wordt er vaak gezegd. Wij werken daarom continu aan verbetering van onze diensten, service, communicatie en distributie.
Daarnaast werken wij continue aan onze kwaliteit. Ook met betrekking tot communicatie blijven wij continu streven naar verbetering.


Waarom kiezen voor Reklamediensten "de Schakel" bv

Ondanks onze groei, blijven wij klein als het om binding met onze klanten gaat. Hiermee bedoelen wij dat wij het persoonlijke contact met onze klanten en bezorgers primair vinden. Op onze afdelingen heeft u uw eigen contactpersoon, die altijd op de hoogte is van uw lopende zaken.

Per vierpositionele postcodes hebben wij meerdere bezorgers. Wij leveren het drukwerk van onze klanten zelf bij onze bezorg(st)ers thuis af. Op deze manier hebben wij wekelijks contact met onze bezorg(st)ers.

Voor informatie over onze diensten, waar wij verspreiden, bezorgers informatie en dergelijke informatie, verzoeken wij u bovenin deze pagina een keuze te maken voor "klant", "bezorg(st)er" of "consument" of telefonisch contact met ons op te nemen op telefoonnummer 0252-241420.
 
 
Madame Curiestraat 20, 2171 TW SASSENHEIM, Tel. 0252-241420, Fax 0252-417515, Mail info@de-schakel.nl