u bent klant | u bent bezorg(st)er | u bent consument
         

Contact

Bedrijfsinformatie

Offerte aanvragen

Solliciteren/Vacatures

Sticker informatie

Home

  Sticker informatie

 

 

Er zijn in Nederland diverse soorten stickers te verkrijgen die op de brievenbus geplakt kunnen worden om aan te geven dat dit huishouden geen folders en/of kranten wil ontvangen. In 1993 is er vastgelegd dat er slechts 2 stickers rechtsgeldig zijn.


De Nee-Ja sticker geeft aan dat de bewoners van dit huishouden wel huis-aan-huis bladen (de wekelijkse krant) willen ontvangen, maar geen ongeadresseerd reclame drukwerk (de folders). Als u dus folders tegelijk met de weekkrant bezorgt, moet u de folders uit de krant halen! Hier bezorgt u dus ALLEEN de wekelijkse krant.


De Nee-Nee sticker geeft aan dat de bewoners van dit huishouden zowel geen huis-aan-huis bladen (de wekelijkse kranten) als ongeadresseerd reclame drukwerk (folders) willen ontvangen. U mag hier dus NIETS bezorgen.

U bent verplicht zich hieraan te houden. Let dus goed op tijdens het bezorgen! Indien mensen aangeven dat zij niets willen ontvangen en ze je hier op aanspreken, kun je ze het beste adviseren om een officiele sticker aan te schaffen, welke gratis is af te halen op het gemeente/stadhuis of aan te vragen via Vereniging Mail DB: tel: 0900-2025095 (25 cent per minuut).

Klik hier om terug te keren naar de bezorgerspagina.
 
 
Madame Curiestraat 20, 2171 TW SASSENHEIM, Tel. 0252-241420, Fax 0252-417515, Mail info@de-schakel.nl