u bent klant | u bent bezorg(st)er | u bent consument
         

Contact

Bedrijfsinformatie

Offerte aanvragen

Solliciteren/Vacatures

Sticker informatie

Home

  Veel gestelde vragen

Reklamediensten "de Schakel" b.v. verspreidt wekelijks folders en huis aan huis bladen. Onze bezorgers dienen onze folders en/of kranten netjes bij u thuis, in de brievenbus te bezorgen.
Soms hebben consumenten vragen wat wij precies verspreiden, wanneer, enz. Op deze pagina proberen wij u zoveel mogelijk van deze informatie te verstrekken.


Wat verspreiden wij ?
Reklamediensten "de Schakel" b.v. verspreidt een folderpakket, dat is ingevouwen. Onze folders zitten NIET in plastic.
Daarnaast verspreiden wij de volgende weekkranten: De Teylinger, het Noordwijkerhouts Weekblad, Leiderdorps Weekblad, Westerpost, Hoofddorpse Courant, Witte Weekblad, Haarlems Weekblad, Nieuwsblad IJmuiden en de Heemsteedse Courant. Verdere informatie hierover kunt u telefonisch bij ons krijgen op telefoonnummer 0252-241420.

Wanneer moet er bezorgd worden ?

Welke dagen onze bezorgers precies mogen lopen, verschilt per plaats. Het foldepakket dient uiterlijk woensdag bij u in de bus te liggen.

Ik krijg geen folders/krant,wat nu?
Als u een klacht bij ons indient, kunnen wij precies uitzoeken wat er aan de hand is. Wij horen het altijd graag als er iets niet in orde is, alleen dan kunnen wij het voor u oplossen. Uiteraard ontvangt u geen kranten en folders als u een nee/nee sticker op de brievenbus heeft. Onze folders ontvangt u niet als u een nee/ja sticker op de brievenbus heeft. U kunt hier klikken om uw klacht aan ons door te geven.

Ik krijg mijn folders/de krant te laat, wat nu?
Als u een klacht bij ons indient, kunnen wij precies uitzoeken wat er aan de hand is. Wij horen het altijd graag als er iets niet in orde is, alleen dan kunnen wij het voor u oplossen. U kunt hier klikken om uw klacht aan ons door te geven.

Ik heb een sticker op mijn brievenbus, maar krijg toch reclame, wat nu?
Op onze sticker informatie pagina kunt u precies nalezen welke stickers rechtsgeldig zijn en wat er dan wel en niet bezorgd zal worden. Door hier te klikken, gaat u rechtstreeks naar deze pagina. Indien u na het lezen van deze informatie een klacht over de bezorging in wilt dienen, kunt u dat doen via onze klachtenpagina. Wij zullen dan zo snel mogelijk zorgen dat de bezorging weer in orde komt!

   
 
Madame Curiestraat 20, 2171 TW SASSENHEIM, Tel. 0252-241420, Fax 0252-417515, Mail info@de-schakel.nl