u bent klant | u bent bezorg(st)er | u bent consument
         

Contact

Bedrijfsinformatie

Offerte aanvragen

Solliciteren/Vacatures

Sticker informatie

Home

  Sticker informatie

 

 

Er zijn in Nederland diverse soorten stickers te verkrijgen die op de brievenbus geplakt kunnen worden om aan te geven dat dit huishouden geen folders en/of kranten wil ontvangen. In 1993 is er vastgelegd dat er slechts 2 stickers rechtsgeldig zijn.


De Nee-Ja sticker geeft aan dat de bewoners van dit huishouden wel huis-aan-huis bladen (de weekkranten) willen ontvangen, maar geen ongeadresseerd reclame drukwerk (folders).


De Nee-Nee sticker geeft aan dat de bewoners van dit huishouden zowel geen huis-aan-huis bladen (de weekkranten) als ongeadresseerd reclame drukwerk (folders) willen ontvangen.


Indien u een andere sticker dan bovenstaande op de bus heeft, kan dit voor misverstanden zorgen, onze bezorgers zijn namelijk niet verplicht zich hier aan te houden.
Deze officiële stickers kunt u gratis ophalen bij het gemeente- of stadhuis. Bij sommige bibliotheken zijn ze ook verkrijgbaar. U kunt ook contact opnemen met Vereniging Mail DB op telefoonnummer 0900-2025095 (25 cent per minuut). Zij kunnen u de sticker dan toesturen.

Mocht u deze officiële sticker al op de bus hebben, maar toch reclame van ons ontvangen, dan adviseren wij u om dit aan ons door te geven. Wij zullen hier dan onmiddelijk werk van maken, om ervoor te zorgen dat u geen reclame meer ontvangt. U kunt dit telefonisch aan ons doorgeven via telefoonnummer 0252-419042 of via onze website. Klik hier om naar het klachtenformulier te gaan.

Klik hier om terug te keren naar de consumenten startpagina
 
Madame Curiestraat 20, 2171 TW SASSENHEIM , Tel. 0252-241420, Fax 0252-417515, Mail info@de-schakel.nl