u bent klant | u bent bezorg(st)er | u bent consumentDe Schakel tussen u en de consument
         

Contact

Bedrijfsinformatie

Offerte aanvragen

Solliciteren/Vacatures

Sticker informatie

Home

  Veel gestelde vragen

Van onze klanten zijn er een aantal vragen die wij vaak krijgen. De antwoorden op deze vragen hebben we op deze pagina gezet.

Niet alle vragen en antwoorden staan op deze site. Omdat wij maatwerk leveren, beantwoorden wij uw vragen graag persoonlijk. U kunt ons bellen of een mail sturen, dan nemen wij contact met u op.

Vraag & Antwoord

Bezorgdagen
Bij Reklamediensten "De Schakel" b.v. zijn er verschillende verspreidmomenten. Wij adviseren u om telefonisch contact met ons op te nemen, zodat wij persoonlijk kunnen informeren wat de mogelijkheden zijn in uw verspreidgebied.

Hoe wordt er verspreid
Wij werken met los ingestoken folderpakketten. Ons materiaal is dus niet in plastic gesealed.

Aanleveren
Uw folders kunt u rechtstreeks bij ons aan laten leveren. Wij tellen het materiaal dan na en kunnen er, indien gewenst, zorg voor dragen dat u filiaalexemplaren krijgt aangeleverd. Wij adviseren u om met onze afdeling verkoop te bespreken wanneer het materiaal aangeleverd dient te worden.

Ophalen
Wij kunnen uw folders ook bij u komen ophalen. U dient dit ruim (minimaal een week) van tevoren aan ons door te geven, zodat wij het transport in kunnen plannen.

Verpakking
Uw folders dienen verpakt in kloppende aantallen bij ons te worden aangeleverd. Het materiaal dient gebundeld te zijn in handzame pakken onderverdeeld in slagen van 25, 50 of 100 exemplaren.

Bezorgklacht
Mocht u na uw verspreiding onverhoopt toch een klacht binnen krijgen dat iemand geen folders heeft ontvangen of een andere klacht hebben, aarzel dan niet om deze aan ons door te geven. Wij zullen de klacht zo spoedig mogelijk oplossen, indien mogelijk het adres herverspreiden en u de uitslag van de klacht toesturen. U kunt uw klacht via de website doorgeven. Klik hier om naar deze pagina te gaan.

Klik hier om terug te keren naar de klantenpagina.

 
Madame Curiestraat 20, 2171 TW SASSENHEIM, Tel. 0252-241420, Fax 0252-417515, Mail info@de-schakel.nl