u bent klant | u bent bezorg(st)er | u bent consument
         

Contact

Bedrijfsinformatie

Offerte aanvragen

Solliciteren/Vacatures

Sticker informatie

Home

  Aanmelden als bezorg(st)er

Wat leuk dat u bezorg(st)er wilt worden voor Reklamediensten "De Schakel" bv! Op deze pagina geven wij u alvast wat informatie over wat het precies inhoud.

Wilt u gelijk uw sollicitatie aan ons doorgeven, klik dan hier voor het sollicitatieformulier.

Indien u een toelichting wilt geven op uw sollicitatie (bijvoorbeeld welke omgeving u wilt bezorgen), dan verzoeken wij u ons een mail te sturen of telefonisch contact met ons op te nemen.


Wat kunt u verwachten?
Als u bij ons solliciteert via deze site, wordt er gelijk gekeken of er een wijk voor u beschikbaar is. Als er een wijk bij u in de buurt vrij is, nemen wij telefonisch contact met u op. Als er geen wijk vrij is, plaatsen wij uw gegevens op de wachtlijst. U wordt pas gebeld als er een wijk vrij is gekomen.
U krijgt dan alle informatie van ons, waar u moet bezorgen, wat u moet bezorgen, per wanneer, wanneer het drukwerk wordt aangeleverd en wat de verdiensten zijn en dan kunt u besluiten of u deze wijk wel of niet wilt aannemen. Als u de wijk aanneemt, krijgt u van ons een contract thuis gestuurd. Hierin staan alle afspraken vermeld die wij met elkaar maken.

Een eigen wijk
Iedereen die voor ons bezorgt krijgt een eigen vaste wijk. Dit betekent dat u verantwoordelijk bent voor de bezorging van alle brievenbussen in deze wijk. Wij proberen altijd een wijk voor u te zoeken waar u zelf in woont of waar u heel dichtbij woont.

Materiaal wordt thuisgebracht / Invouwen
De folders en/of kranten die u gaat bezorgen worden bij u thuis afgeleverd. De folders dient u zelf in elkaar te vouwen. Dit houdt in dat u zelf pakketjes moet maken van de folders die wij bij u afleveren.

Bon
Iedere week als wij het drukwerk bij u thuis komen brengen, zit er een bon bij het materiaal. Hierop staat precies vermeld welk drukwerk u thuis hebt ontvangen en wat het totaalbedrag is wat u hiermee gaat verdienen. Op deze bon staat ook precies vermeld op welke dagen het materiaal bezorgd mag worden.

Wanneer moet u bezorgen?
Welke dag(en) u moet bezorgen verschilt per plaats en van het materiaal wat u gaat bezorgen. Zodra er een wijk beschikbaar is, kunnen wij u deze informatie geven.

Verdiensten
Iedere week zit er een bon bij uw materiaal waarop staat wat u die week verdiend hebt. Dit geld maken wij eens in de vier weken over op uw bank- of girorekening. Het bedrag wat op uw bon staat vermeld is gelijk aan het bedrag dat wij overmaken.
Het bezorgen van drukwerk is aanneemwerk. Dit houdt in dat er geen sociale lasten en loonbelasting ingehouden worden. De verdiensten die u van ons ontvangt worden door ons wel aan de belastingdienst doorgegeven.
Als u naast uw werkzaamheden voor ons andere verdiensten heeft, adviseren wij u de belastingdienst te bellen voor nadere informatie met betrekking tot loonbelasting e.d..

Wie mag er bezorgen?
In principe mag iedereen voor ons bezorgen, als u aan de volgende voorwaarden voldoet:
* U moet minimaal 13 jaar oud zijn
* U dient in het bezit te zijn van een geldig identiteitsbewijs
* U dient in het bezit te zijn van een Burger Service nummer

Fietstas
Fietstassen kunt u bij ons kopen. Wat houdt dit in? Als u voor ons gaat bezorgen kunt u bij ons een fietstas bestellen. Een nieuwe tas kost 20 euro, maar u kunt uiteraard ook om een tweedehands vragen. Deze zijn goedkoper. Na aanschaf is de fietstas van u. Als u besluit hem weer in te leveren, wordt er voor iedere maand dat u de tas in uw bezit heeft gehad, 0,50 euro van het aankoopbedrag afgehaald. Het restant bedrag krijgt u na het inleveren van de tas op uw rekening gestort. U mag uiteraard de fietstas houden als u stopt met bezorgen. U krijgt dan geen geld terug voor uw tas.

Stoppen met bezorgen
Mocht u na een tijd besluiten om te stoppen met het bezorgen van ons reclamemateriaal, dan dient u dit schriftelijk (door middel van een brief of een mail) aan ons door te geven. Vermeld in uw brief/mail wel altijd duidelijk uw naam en uw wijknummer. Uw wijknummer staat op uw bon vermeld als 'plaatscode/wijknummer'.
U heeft een opzegtermijn van 4 weken. Dit houdt in dat wij gelijk op zoek gaan naar een vervanger voor uw wijk, maar dat u nog maximaal 4 keer moet lopen.

Interesse?
We zijn altijd geintresseerd in goede en gemotiveerde bezorg(st)ers! Solliciteer daarom nu door hier te klikken! Uw inschrijving is geheel vrijblijvend!

Klik hier om terug te gaan naar de bezorgerspagina

 
Madame Curiestraat 20, 2171 TW SASSENHEIM, Tel. 0252-241420, Fax 0252-417515, Mail info@de-schakel.nl